zvezda trening slovenija

Kasalica: Ne znam mnogo o novom treneru

Fudbaler Crvene zvezde Filip Kasalica rekao je danas da ne zna mnogo o novom treneru Slaviši Stojanoviću, ali da veruje da će se ekipa brzo uklopiti sa njim.
-Iskreno, nemam puno infromacija o novom šefu. Čitao sam na internetu o njegovim kvalifikacijama i video da je osvajao titule sa ekipom Domžala i da je bio selektor Slovenije. Verujem da ćemo se brzo uklopiti i uspešno sprovoditi njegove ideje na terenu – rekao je Kasalica za klupski sajt. 
Stojanović je u ponedeljak zvanično preuzeo Zvezdu sa kojom je potpisao dvogodišnji ugovor. On je danas prisustvovao treningu crveno-belih, ali će tek od četvrtka voditi ekipu. Crvena zvezda će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa igrati protiv pobednika duela između islandske ekipe IBV i Toršavna sa Farskih Ostrva. 
-O protivnicima ne znam mnogo toga. Verovatno je da su Islanđani izvesniji rival od Farana, međutim s kim god da budemo igrali od te dve ekipe, favoriti smo i ne bežimo od toga – istakao je Kasalica. 
Takmičenje u Super ligi Srbije počeće 10. avgusta, a Kasalica 
-Ne želim da pričam o očekivanjima za narednu sezonu. Šest godina smo bez titule i dovoljno je da kažem samo to pa da svima bude jasno kakav imperativ imamo u narednoj sezoni. Nemamo izbora, krajnje je vreme da vratimo domaće trofeje na Marakanu – rekao je Kasalica.
Zvezda će novu sezonu u Super ligi početi protiv Javora u Ivanjici. 

Povezana vest:  Nejmar se vratio treninzima, ali ne putuje u Bilbao