carlo-ancelotti-real-madridm

Anćeloti: Čast je sarađivati sa Ronaldom

Novi trener madridskog Reala Karlo Anćeloti rekao je danas da mu je čast što će, posle Brazilca Ronalda, Zinedina Zidana i Ronaldinja, imati priliku da sarađuje sa još jednim vrhunskim fudbalerom – Ronaldom.
-On je fantastičan fudbaler. Čast je trenirati igrača kao što je Ronaldo. Srećan sam što ću imati priliku da radim sa njim – rekao je Anćeloti za španske medije.
On je dodao da Real ima snažan tim i da će u narednih nekoliko dana razgovarati o eventualnim pojačanjima.
-Želim spektakularan tim, koji će moći da kontroliše utakmicu, ima dobre ideje u napadu i uspostavi balans na terenu. Ne mislim da ćemo imati problema da igramo napadački fudbal sa velikim posedom lopte – obećao je Anćeloti.
Doskorašnji trener Pari Sen Žermena poručio je da se on razlikuje od Portugalca Žozea Murinja, koji nije bio u dobrim odnosima sa Ikerom Kasiljasom i Serhiom Ramosom.
-Ne mislim da je Realu potreban mirotvorac, nikada nisam to bio, ja sam samo trener. Do sada sam uvek imao dobar odnos sa igračima i želim da tako bude i u Realu – rekao je 54-godišnji Italijan.
Anćeloti je tokom karijere vodio Ređanu, Parmu, Juventus, Milan, Čelsi i PSŽ, sa kojim je prošle sezone, posle 19 godina, osvojio šampionsku titulu u Francuskoj.

Povezana vest:  Garsija efektnim golom doneo pobedu Zvezdi nad Vojvodinom