navijaci par sken 1
Partizan odredio cene sezonskih ulaznica
 
Fudbalski klub Partizan objavio je danas cene sezonskih ulaznica za sledeću sezonu, čija prodaja počinje u ponedeljak. Partizan sve ulaznice prodaje sa popustom od 500 dinara za tribine, na šta pravo imaju vlasnici sezonskih karata iz prošle sezone. Sezonske ulaznice za tribine omogućavaju gledanje utakmica u prvenstvu, prijateljske i kvalifikacione za evropska takmičenja, a donose i pravo prvenstva kupovine ulaznica za evropska takmičenja.
Pravo na popust od po 500 dinara imaju i studenti, srednjoškolci stariji od 16 godina, i devojke.  Roditelji sa decom imaju 50 odsto popusta na druge ulaznice, a pravna lica za kupljenih 20 i više sezonskih karata imaju 20 odsto popusta. Karta za južnu tribinu košta 2.500, bokovi istočne i zapadne su 5.000, a centar 6.000 dinara.
Najskuplje sezonske ulaznice za tribine ispod centralne lože, za sve utakmice, uključujući i kup i evropske. One koštaju 18.000 dinara, a sa popustom 15.000.
Propusnice za lože koštaju 60.000 za istok bočno, dok su centar istoka i bokovi zapada 70.000 dinara. Centar zapadne tribine košta 80.000 dinara. Prodaja počinje u ponedeljak 1. jula, sezonske ulaznice moći će da se kupe na stadionu i u prodavnici Tiketlajna (ticketline.rs). 
Povezana vest:  Venger razmišljao o odlasku iz Arsenala