Neymar Brazil SpainNejmar: Šlag na tortu, Skolari: Biće mnogo teže na SP

Najbolji igrač Kupa konfederacija Brazilac Nejmar rekao je danas da nije očekivao tako dominatnu igru i pobedu svoga tima u finalu protiv Španije.
Brazil je sinoć na Marakani savladao aktuelne evropske i svetske šampione sa 3:0, golovima Freda (dva) i Nejmara i treći put uzastopno, a četvrti ukupno, trijumfovao na mini Mundijalu.
-Odigrali smo veoma dobro, čak i bolje nego što smo očekivali. Srećni smo zbog uspeha. Zadovoljan sam kako smo završili ovo takmičenje, pobeda nad Španijom je kao šlag na torti. Svi vole da igraju odlučujuće utakmice, posebno kada na drugoj strani imate najbolji tim na svetu – rekao je Nejmar brazilskim medijima.
Selektor „karioka“ Luis Felipe Skolari rekao je da je zadovoljan igrom protiv Španaca i upozorio da će sledeće godina na Svetskom prvenstvu biti mnogo teže.
-„Svesni smo da ovaj meč nije ni blizu onoga kako bi trebalo da igramo i šta nas očekuje sledeće godine. Biće mnogo teže. Imali smo podršku navijača, kako na stadionu, tako i van njega, a pobeda će nam doneti još bolju atmosferu u reprezentaciji – rekao je Skolari.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA VESTI