pecnikSlovenac Pečnik novo pojačanje Crvene zvezde

Fudbalski reprezentativac Slovenije Nejc Pečnik, dosadašnji član engleskog drugoligaša Šefild Venzdeja, novo je pojačanje Crvene zvezde.
Na zvaničnom sajtu crveno-belih potvrđeno je da se 27. godišnji Pečnik već priključio ekipi trenera Slaviše Stojanovića na pripremama u Sloveniji i odradio popodnevni trening sa novim saigračima.
-Srećan sam i zadovoljan zbog toga što sam ostvario saradnju s najvećim klubom na Balkanu. Sigurno je jedan od bitnih razloga bio taj što mi se ponovo pružila mogućnost da sarađujem sa trenerom Stojanovićem, jer njegov rad izuzetno poštujem i cenim – rekao je ofanzivni vezni igrač.
Pečnik, koji je bio strelac odlučujućeg gola za Sloveniju u baraž meču za odlazak na Svetsko prvenstvo 2010. godine protiv Rusije, naveo je da je svestan i upoznat sa ambicijama kluba u predstojećoj sezoni.
-Očekujem da opravdam očekivanja navijača i rukovodstva. Za većinu saigrača sam čuo, neke i lično poznajem, a ne verujem da ću imati problema da ih sustignem po pitanju fizičke spreme pošto sam tokom pauze trenirao individualno. Potrebno će mi biti samo dan ili dva treninga sa ekipom da bih bio maksimalno spreman – konstatovao je Pečnik.
Zvanična promocija Pečnika biće održana na Marakani u sredu, 3. jula, po povratku crveno-belih sa priprema.

Povezana vest:  Benites demantovao odlazak iz Intera