promocija dresa zvezdaZvezda predstavila dresove za novu sezonu

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je danas dresove za novu sezonu u kojoj će posle više od dve decenije igrači crveno-belih ponovo nositi opremu poznate nemačke kompanije Puma.
Novi dresovi izrađeni su po najsavremenijim standardima, a danas su predstavljene tri garniture – prva, crveno-bela, i dve rezervne, namenjene igranju u gostima, bele i teget boje, dok je za septembar najavljena promocija još dve garniture.
Saradnja između Crvene zvezde i Pume dogovorena je na četiri godine, a u beogradskom hotelu „Metropol Palas“ ugovor su potpisali predsednik kluba Dragan Džajić i generalni direktor Pume za jugoistočnu Evropu, Martin Boven.
-Sa Pumom smo imali dosta sreće, osvojili smo mnogo trofeja, uključujući i onaj u Bariju. Bio bih presrećan kada bismo sada ostvarili bar pola od toga – rekao je Džajić.
Fudbaleri Crvene zvezde prethodno su igrali u opremi Pume od 1978. do 1991. godine, kada su dominirali u tadašnjoj Jugoslaviji i osvojili titulu šampiona Evrope u Bariju.
Promociji u „Metropol Palasu“ prisustvovalo je kompletno rukovodstvo kluba, svi igrači prvog tima, kao i nekadašnji kapiten šampionske ekipe iz Barija Stevan Stojanović, bivši prvotimac i trener Vladica Popović i mnogi drugi.
Ranije danas marketing Crvene zvezde organizovao je nagradnu igru u Knez Mihajlovoj ulici, tokom koje je navijačima crveno-belih podeljeno na poklon 200 novih dresova.

Povezana vest:  Navijači Reala protiv dovođenja Murinja