OneDirection filmObjavljen trejler titlovana na srpski jezik za film o One Directionu

O popularnosti grupe One Direction u svetu ne treba trošiti puno reči. Dovoljno je reći da se radi o trenutno najslušanijoj muzičkoj grupi koja je u roku od samo dve godine izdala dva albuma i prodala ih u preko osam miliona primeraka. Grupa One Direction također je upisana i u Ginisovu knjigu rekorda’ kao prvi bend iz Velike Britanije koji je uspeo doći direktno na prvu poziciju američke Billboard liste svojim albumom ‘Up All Night’.
Krajem avgusta i u srpske bioskope dolaze One Direction sa svojim muzičko-filmskim spektaklom – ‘One Direction: This is Us’. Radi se o dokumentarno-koncertnom prikazu u kojem će gledaoci i obožavatelji saznati sve o poreklu petorice članova benda – od njihovih samih početaka i organizacije sa Simonom Cowellom nakon njihovog nastupa na X-Factoru, međusobnog upoznavanja porodica, istraživanja vlastitih snova, pa sve do megalomanskog uspona do samog vrha muzičke estrade.
U bioskopskoj najavi, koja je odmah i titlovana na srpski jezik, možete se uveriti kakav nas spoj spektakla, iznenađenja i emocija čeka dok se zajedno s Niallom, Liamom, Harryjem, Zaynom i Louisom upuštamo u avanturu i istražujemo na koji se način mladići i njihove porodice nose s uspehom i slavom.
Film ‘One Direction: This is Us’ u srpske bioskope stiže 29. avgusta, a trejler pogledajte OVDE!

Povezana vest:  Ponoćne projekcije u SC na FEST-u!

FOTO: TUCK