Mesut Ozil

Ozil pregovara da ostane u Realu do 2019.

Nemački internacionalac Mesut Ozil pregovara sa čelnicima Real Madrida o produženju ugovora na još tri godine, dakle do 2019, prenosi današnji „Bild“. Ozilu važi ugovor sa „kraljevskim klubom“ do juna 2016. godine.
Bivši igrač Verdera pridružio se Realu pre tri sezone, kada je imao 22 godine što znači da bi, ukoliko produži ugovor, ostao u Madridu do svoje 31.
-Ko igra u Realu, može samo da želi da ostane ovde. Za mene ne postoji ni jedan jedini motiv koji bi me naterao da napustim Madrid – rekao je Ozil koji je danas doputovao u špansku prestonicu, kako bi započeo predsezonske pripreme sa novim trenerom kluba Karlom Anćelotijem.
Očekuje se da se narednih dana Ozilov otac Mustafa Ozil, koji je krajem prethodne sezone već imao sastanak sa čelnicima Reala, sastane ponovo sa čelnicima kluba.
Ozil je za Real do sada odigrao 158 utakmica i drugi je nemački fudbaler sa najvećim brojem mečeva za Madriđane – posle Ulija Štilikea, koji je nastupio na 308 mečeva u osam sezona – u periodu od 1977. do 1985. godine. Ozil je sa Mariđanima osvojio jednu Primeru, jedan Kup kralja i Superkup Španije.

Povezana vest:  Dejan Radu predstavljaće Srbiju na „Kupu jedinstva Specijalne olimpijade“ u Južnoj Africi u organiza