KASALICA FILIP 03

Kasalica: Pobeda kod kuće protiv IBV za miran revaš

Fudbaler Crvene zvezde Filip Kasalica rekao je danas za klupski sajt da ekipa protiv islandskog IBV-a želi da napravi dobar rezultat i izbori plasman u narednu fazu kvalifikacija za Ligu Evrope. 
-Smatram da i mi igrači i članovi stručnog štaba, kao i navijači imamo ista očekivanja, a to je siguran prolaz u sledeće kolo kvalifikacija. Bićemo maksimalno motivisani da pred našom publikom, ako to bude bilo moguće, rešimo u velikoj meri pitanje pobednika, i da na Island otputujemo rasterećeni – rekao je Kasalica.
Napadač Stefan Mihajlović istakao je da je ekipa meč sa Islanđanima dočekuje u odličnoj atmosferi, kao i da ulogu favorite u tom dvomeču želi da pokaže na terenu. 
-Atmosfera u ekipi je odlična. Ostalo je još nekoliko dana do prve zvanične utakmice i polako sklapamo kockice za taj duel. Ostalo je da poradimo na još nekoliko detalja i smatram da smo apsolutni favoriti, barem na papiru, a uveren sam da ćemo to dokazati i na terenu. Ukoliko prođemo Islanđane u narednoj rundi kvalifikacija očekuje nas teži rival i radujemo se tim duelima – kazao je Mihajlović. 
Odbrambeni fudbaler crveno-belih Marko Marinković rekao je da ekpia protiv IBV-a priželjkuje pun stadion, kao i da se pred meč sa Islanđanima u timu oseća tenzija.
-Nalazimo se u finišu pripremnog perioda. U četvrtak imam dve želje. Da ostvarimo ubedljivu pobedu i da stadion bude pun. Nemamo puno informacija o našem rivalu, ali bez obzira na to, favoriti smo. S obzirom da će nam ovo biti prva zvanična utakmica u sezoni, osećamo malu tenziju, što mislim da je dobro, jer će nas naterati na pozitivno razmišljanje – kazao je Marinković.
Prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Crvene zvezde i IBV-a igraće se u četvrtak na stadionu u Ljutice Bogdana od 20.30, dok je revanš meč na Islandu zakzan nedelju dana kasnije. 

Povezana vest:  Liverpul izbacio Bajern, Barselona lako do četvrtfinala