rubin fk jagodina

Trener Rubina prijatno iznenađen ekipom Jagodine

Trener Rubina iz Kazanja Kurban Berdijev rekao je danas da je „prijatno iznenađen“ ekipom Jagodine I ocenio da je reč o dobro organizovanoj i iskusnoj ekipi.
-Gledali smo puno mečeva i treninga Jagodine. To je dobar tim i u napadu i odbrani. Jagodina je iskusna ekipa, dobro organizovana koja ima dosta visokih igrača i koja je opasna u prekidima – rekao je Berdijev na konferenciji za novinare u Jagodini. 
Jagodina i Rubin će sutra od u 20.00 na Gradskom stadionu u Jagodini igrati utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Berdijev je kazao da je osnovni cilj njegove ekipe da prođe u sledeću rundu takmičenja. Na pitanje novinara šta očekuje od ovog takmičenja, on je kazao da ne gleda tako daleko, već da će igrati utakmicu po utakmicu, maksimalno skoncentrisano. 
Upitan da uporedi Jagodinu i igru Partizana, sa kojim se njegov tim sastao u decembru 2012. godine, Berdijev je kazao da te ekipe imaju sličan stil igre i da smatra da je iskusnija ekipa Jagodine, narocito u organizacionom smislu, kako u odbrani tako i u fazi napada. 
Kapiten Rubina Roman Šaronov je rekao da oni respektuju svaku ekipu I da će se potruditi da sutra pruže svoj maksimum kako bi ostvarili dobar rezultat. Šaronov je rekao da Srbija ima fudbalske zvezde svetskog nivoa i da su oni vrhunski igrači. 

Povezana vest:  Drogba: Odradiću ugovor s Čelzijem do kraja