albert nadj

Nađ: Prvo da pobedimo Širak

Sportski direktor Partizana Albert Nađ rekao je da crno-beli prvo treba da pobede jermenski Širak, pa da tek onda razmišljaju o protivniku u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Partizan će, ako eliminiše jermenski Širak, u trećem kolu kvalifikacija igrati protiv pobednika duela Slovana iz Bratislave I bugarskog Ludogoreca. Prvu utakmicu crno-beli bi igrali na gostovanju.
Revanš utakmice drugog kola igraju se u utorak i sredu, dok se prvi mečevi trećeg kola igraju 30. i 31. jula. U prvoj utakmici Partizan je odigrao nerešeno 1:1 sa Širakom. Crno-beli su izjednačili u drugom minutu sudijske nadoknade golom Vladimira Volkova.
-Razmišljamo o revanšu protiv Širaka. Ono u Jeremeniji nije bio pravi Partizan. Bilo koja eliminacija je teška, prvo da prođemo u treće kolo, pa ćemo da razmišljamo o sledećem protivniku. Verujemo u sebe i znamo da smo kvalitetniji u odnosu na Širak. Očekujemo prolaz – rekao je Nađ, preneo je klupski sajt. 
Nađ je rekao da su igrači svesni lošeg rezultata i da u revanšu to moraju da isprave i pokažu pravo lice. 
-Posle provatka iz Jermenije igrači su shvatili da su napravili sebi i klubu veliki problem i svesni su da moraju to da isprave. Na sastanku su bili pognutih glava i nisu imali šta da kažu. Imaju podršku trenera i sportskog sektora, verujem da su u Jermeniji imali loš dan – rekao je on. 
Sportski direktor šampiona Srbije rekao je da ne može da obeća pojačanja, ali da se klub trudi da ojača tim.
-Znamo koje probleme smo imali, a kako budemo prolazili iz kola u kolo pokušaćemo da pojačamo ekipu. Važan je pristup meču. Neki put možeš ‘na papiru’ da budeš mnogo slabiji od protivnika, ali maksimalnim pristupom i angažovanjem možeš da nadoknadiš nedostatak – rekao je Nađ. 
On je istakao da je Ivan Ivanov, koji je odbio da igra protiv Širaka u sredu, trenirao sa ekipom i da „niko ne zna šta će se dešavati u narednim danima“. Govoreći o mogućim protivnicima u trećem kolu, Nađ je rekao da su obe ekipe za poštovanje. 
-Oni su prvaci svojih država, igraćemo za plej-of i izlazak u Evropu, što je veliki motiv za ovu generaciju Partizana – rekao je Nađ. 

Povezana vest:  Ferguson: Neću pričati bajke o sebi, neka drugi govore