Scena Fest 2013Dejan Cukić i „Spori ritam“ bend otvaraju četrnaesti Scena Fest u Inđiji

Četrnaesti letnji festival Scena Fest u Inđiji, u organizaciji Kulturnog centra Inđija i pod pokroviteljstvom Opštine Inđija, otvoriće u subotu 20. jula Dejana Cukić i „Spori ritam“ bend. Ove godine festival će trajati od 20. do 27. jula i biće održan u prostoru Kulturnog centra u Inđiji. Kao i svake godine, pripremljen je bogat muzički, pozorišni i filmski program.
Osim Dejana Cukića, u muzičkom delu programa nastupiće i Vasil Hadžimanov Band, Obojeni program i The Bestbeat. U saradnji sa Kancelarijom za mlade, jedno veče će biti namenjeno promociji lokalnih bendova i tada će nastupiti Sky Wings, Rejected i NeNormalni.
Pozorišni program obuhvata gostovanja predstava „Savršen kroj“ (Beogradsko dramsko pozorište), „Čorba od kanarinca“ (Zvezdara teatar), „Halo Beograd“ (Madlenianum) i „Stena i Kotur“ (Dom omladine Beograd).
Ulaz na sve koncerte, izložbe i filmske projekcije je besplatan, dok će cena karte za pozorišne predstave iznositi 200,00 dinara. Karte se mogu kupiti na blagajni Kulturnog centra Inđija.
Detaljan program festivala možete pogledati na sajtu Kulturnog centra Inđija – www.kcindjija.com.

Povezana vest:  Nastavnici poručili da je edukacija o zdravim životnim navikama neophodna u školama