lekis i fatic

Vojvodina predstavila Lekovića i Fatića

Fudbalski klub Vojvodina danas je u Sportskom centru „Vujadin Boškov“ zvanično predstavio dvojicu novih članova – Nikolu Lekovića i Ivana Fatića. Sportski direktor Novosađana Saša Drakulić rekao je da veruje da će i Leković i Fatić svojim partijama pokazati da predstavljaju pojačanja za Vojvodinu.
-Leković će najverovatnije biti licenciran za meč sa Buršasporom u kvalifikacijama za Ligu Evrope, koji se igra u četvtak na stadionu „Karađorđe – dok se Fatića čekaju papiri iz Itallije“, rekao je Drakulić na konferenciji za medije.
Fatić je istakao da je zadovoljan što se vratio u srpski fudbal, naglasivši da Vojvodina za njega predstavlja veliki izazov i šansu da ponovo pokaže svoj kvalitet.
-U Italiji nisam dobio pravu priliku da se dokažem, ali verujem da ću sve to nadoknaditi u Vojvodini i da ću dokazati ljudima u klubu da nisu pogrešili kada su mi dali priliku da pokažem svoj kvalitet – rekao je Fatić.
Leković je rekao da je oduševljen atmosferom u Vojvodini, koju je nazvao familijarnom, naglasivši da mu je čast što će nastupati za klub sa tako bogatom tradicijom.
-Posebno sam srećan što ću nastaviti saradnju sa trenerom Markom Nikolicem, sa kojim sam odlično sarađivao i u Radu – rekao je Leković, dodajući da je na njegovu odluku da dođe u Vojvodinu uticalo i to što mu je otac rođeni Novosađanin.

Povezana vest:  Roselj: Dogovorili smo se, Inijesta će produžiti ugovor