jagodina pocetak priprema

Šušnjar i Vučinić potpisali za Jagodinu

Fudbaleri Đorđe Šušnjar i Jovan Vučinić potpisali su trogodišnje ugovore s Jagodinom, saopštio je danas taj superligaški klub.
-Došao sam u jako ozbiljan i organizovan klub. Trudiću se da na svakom treningu i svakoj utakmici opravdam poverenje ljudi koji su me doveli – rekao je Šušnjar na konferenciji za novinare.
Šušnjar (21) igra na poziciji centarfora i došao je iz Vojvodine, gde je prošao sve kategorije, od pionira do omladinaca.
-Posle pozajmice Donjem Sremu bio sam godinu dana u Nikšiću, u Sutjesci, a poslednjih šest meseci sam igrao u Vojvodini – rekao je Šušnjar.
Vučinić (21) je došao iz Čukaričkog, gde je proveo godinu dana, a pre toga je bio u Smederevu i Partizanu, gde je igrao u mladim selekcijama.
-Zadovoljan sam kako su me prihvatili igrači. Uslovi za rad su fenomenalni. Došao sam u jedan od četiri najbolja kluba u Srbiji. Trudiću se da opravdam očekivanja – rekao je Vučinić.
Savetnik predsednika fudbalskog kluba Jagodina Vladan Đurđević rekao je da je rejting koji Jagodina danas ima u srpskom i evropskom fudbalu, takav zahvaljujući ozbiljnosti i pažnji koju klub posvećuje kadrovskoj politici.
-Naše visoke kriterijume su zadovoljila ova dva mlada igrača, ali sa već konkretnim karijerama. Sigurni smo da će nakon kratkog perioda adaptacije oni dati doprinos u realizovanju naših ciljeva – rekao je Đurđević.

Povezana vest:  Partizan otputovao na drugi deo priprema