Gareth Bale Tottenham

Real potvrdio da je u pregovorima oko transfera Bejla

Čelnici Real Madrida potvrdili su danas da su u toku pregovori oko dovođenja napadača Totenhema Gereta Bejla, prenelesu danas svetske agencije.
Trener Reala Karlo Anćeloti rekao je da su u toku razgovori sa čelnicima Totenhema, ali nije mogao da potvrdi da li su Madriđani spremni da plate rekordnu sumu od preko 100 miliona evra, koliko za Bejla traži londonski klub.
-Teško je razgovarati o Bejlu jer on u ovom trenutku nije igrač Reala. Klub je trenutno u pregovorima da nađe odgovrajuće resenje i videćemo šta će se desiti – rekao je Anćeloti na konferenciji za štampu u Los Anđelesu.
Menadžer Totenhema Andre Viljaš Boaš rekao je tokom predsezonske posete Hong Kongu prošlog meseca da je klub u pregovorima sa Bejlom oko produženja ugovora.
Ugovor međutim, još nije produžen i to je podgrejalo nagađanja da će Bejl na kraju ipak, preći u Real.
U međuvremenu, međi su preneli da je Real spreman da ponudi za Bejla daleko više od dosadašnjeg rekordnog transfera Kristijana Ronalda iz 2009, kada je ovaj portugalski fudbaler iz Mančester Junajteda prešao u „kraljevski klub“ za 92 miliona evra.
Španska „Marka“ je juče objavila da je Totenhem za Bejla zatražio preko 100 miliona evra.
Bejl je, kako prenosi „Skaj sport“, već obavestio Viljasa Boaša da želi da pređe u Real, koji trenutno učestvuje na predsezonskom turniru u SAD, zajedno sa Čelsijem, Interom, Valensijom i Los Anđeles Galaksijem.

Povezana vest:  Rodžers odbio da priča o Baloteliju