Pele: Nejmar će biti bolji od Mesija i Ronalda

Legendarni brazilski fudbaler Pele smatra da će novo pojačanje Barselone Nejmar u skoroj budućnosti biti bolji od Lionela Mesija i Kristijana Ronalda, preneli su danas španski mediji,.
-Ljudima se sviđa da prave poređenja sa Mesijem, ali on iza sebe već ima godine iskustva. Takođe se poređenja prave i sa Ronaldom, napadačem koji daje najviše golova, ali u budućnosti će Najmar biti najbolji – rekao je Pele.
Najbolji fudbaler svih vremena ocenio je da je Nejmar “ i dalje veoma mlad i pritom neverovatno talentovan“. Pele veruje da će na sledećem prvenstvu sveta u Brazilu 2014. „karioke“ osvojiti titulu, a da je uz njih, favorit i Španija.
Pele je naglasio da je Brazil odličnim igrama na Kupu konfederacija pokazao da je oformio ekipu za Mundijal i da najveće zasluge za to ima selektor Luis Felipe Skolari.
-Osvojio sam u karijeri tri titule prvaka sveta i dao više od hiljadu golova. To sam postigao zahvaljujući svojim saigračima i velikim prijateljima. Uspeh nisam postigao sam. Da bi bio šampion, moraš da budeš deo ekipe – rekao je Pele.

Povezana vest:  Zvezda ubedljiva protiv Radničkog