dzenkins

Dženkins želi pobedu u svakoj utakmici

Novi košarkaš Crvene zvezde Čarls Dženkins rekao je danas da jedva čeka da zaigra u crveno-belom dresu i da će se truditi da pomogne klubu da dođe do pobede u svakoj utakmici.
-Veoma sam uzbuđen zbog dolaska u Beograd i činjenice da ću igrati u Crvenoj zvezdi. Čuo sam mnogo toga o Zvezdi, posebno o njenoj bogatoj istoriji, i spreman sam da na svaki način dam doprinos klubu – rekao je Dženkins za sajt kluba. 
Na pitanje kako bi sebe predstavio navijačima, Dženkins je kazao da će to najbolje pokazati na terenu, i da će se truditi da uvek igra svim srcem, za navijače. 
-Trudiću se da igram najbolje što mogu svaki put kad budem izašao na parket. Imao sam prilike da vidim slike iz dvorane i snimke navijača. Strast koju imaju prema klubu je očaravajuća i zato što su oni tako posvećeni ja ću svaki put igrati srcem za njih jer je to jedini ispravan način – rekao je Dženkins. 
-Očigledno je da navijači Crvene zvezde žive za pobedu svog voljenog kluba. Upravo je to ono čega jedva čekam da postanem deo – dodao je on. 
Bivši bek Univerziteta Hofstra i NBA ligaša Golden Stejt Voriorsa I Filadelfije Seventisiksers istakao je da voli da kreira situacije za šut sebi i saigračima. 
-Igram veoma agresivno i koristim svaku priliku za kontranapad I prodor do samog koša – kazao je Dženkins. 
Dženkins je rekao da će se truditi da pomogne klubu da dođe do pobede u svakoj utakmici jer, kako je dodao, ne voli da gubi.
-Trudiću se da pomognem timu da pobeđuje, ako je moguće u svakoj utakmici, zašto da ne. Jer, zaista ne volim da gubim – rekao je Dženkins. 

Povezana vest:  Crveno-beli na turniru u Banja Luci