dodic jagodina 2013

Dodić: Novo prvenstvo, stare ambicije

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić izjavio je da u novom prvenstvu njegov tim ima stare ambicije, – da bude u vrhu srpskog fudbala, jer prošlogodišnji rezultati obavezuju na to. Dodić je na konferenciji za novinare, pred prvo kolo Super lige protiv Napretka iz Kruševca, rekao da je start izuzetno bitan.
-Ta prva utakmica je uvek neizvesna. Dolazi nam u goste klub gde sam proveo puno vremena i kao igrač i kao trener. Znam njihov motiv. Posle tri godine ponovo su u Super ligi željni dokazovanja. Oni su mlada perspektivna ekipa predvođena Milosavljevićem, iskusnim napadačem – kazao je Dodić. 
Trener Jagodine je rekao da ih ambicije teraju na to da na svakoj utakmici igraju na pobedu. 
-Bodovi su izuzetno važni tako da ova tri boda u startu imaju veću težinu. Svesni svega toga i utiska koji smo ostavili tokom leta znamo da moramo da damo maksimum energije da bismo dobili tu mladu ekipu – rekao je Dodić. 
On je dodao da je u ekipi Jagodine vlada odlično raspoloženje. 
-Samopouzdanje je na visokom nivou i zaista očekujem da momci, kao i ranijih sezona, pokažu taj takmičarski i pobednički mentalitet i da startujemo sa tri boda i pobedom – kazao je Dodić. 
On je pozvao Jagodince da dođu na „komšijski derbi“ i dodao da će ekipa navijačima odužiti pobedom.
-Treba nam podrška s tribina i očekujem je, a mi ćemo se na terenu odužiti pobedom – kazao je Dodić. 
Kapiten Jagodine Vukašin Tomić je rekao da ako ispune zahteve trenera, nema razloga da sumnjaju u pobedu. Utakmica prvog kola Jelen super lige Srbije između Jagodine i Napretka igraće se u subotu na Gradskom stadionu od 20.00. 

Povezana vest:  Hodžson se ne plaši povratka na posao uprkos virusu