domsremcica-037

„ODBOJKA SPAJA“ – odbojkašice Srbije, SAD i Alžira posetile Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju „Sremčica“

Odbojkaški savez Srbije i Kompanija „Vip mobile“, generalni sponzor OSS, nastavljaju sa akcijom društveno odgovornog ponašanja.
Jedinstveno i neponovljivo druženje ogranizovano je u Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju „Sremčica“ (Moštanička 2), gde su odbojkašice Srbije, SAD i Alžira provele više od dva časa. Uz igru i muziku, igranje odbojke i razmenu poklona, štićenici Doma i odbojkašice sa tri kontinenta priredili su zajedno nezaboravan događaj za sve prisutne.
Pored odbojkašica Srbije, SAD i Alžira, druženju u Sremčici su prisustvovali Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, Zoran Avramović, direktor marketinga OSS, Živko Žečev iz Bugarske, supervizor FIVB predsednik Tehničke komisije FIVB, Frančesko D’Alo iz Italije, sudijski delegat i član Sudijske komisije FIVB, kao i međunarodne sudije Heung Fai Le iz Hong Konga, Janpen Jirakakul iz Tajlanda, Mustafa Jrad iz Libana, Abderrazek Hariz iz Tunisa i Boris Kolarević iz Srbije.
Pored štićenika Doma, goste je pozdravila Milka Milovanović Minić, direktor Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju „Sremčica“.

Povezana vest:  SENIORKE - FINALNI TURNIR 44. KUPA SRBIJE, Crvena zvezda protiv Pančevki u finalu