Jose Mourinho Press Conference

Murinjo: Moraću da se kontrolišem na Stamford Bridžu

Povratnik na klupu Čelsija Žoze Murinjo rekao je danas da će prvi zvanični meč na klupi Čelsija u nedelju protiv Hal Sitija kod njega izazvati dosta emocija jer je ponovo na mestu uspeha.
-Kada budem došao na stadion, seo na svoju klupu i video svoje ljude oko sebe, biće mi potrebno da se iskontrolišem. To će trajati par minuta, a onda ću morati da se skoncentrišem na utakmicu – kazao je Murinjo na konferenciji za novinare u Londonu.
Poslednji put u prvom mandatu, Murinjo je vodio Čelsi u septembru 2007. godine. Portugalski stručnjak je vodio Čelsi tokom tri sezone, a u tom periodu dva puta je bio šampion Engleske. Nakon Čelsija, Murinjo je bio veoma uspešan u Interu i malo manje uspešan u Realu.
-Potrudiću se da donesem radost navijačima – poručio je Murinjo uoči novog izlaska pred navijače na Stamford Bridžu. 
On je naveo da će igrači sutra trenirati na tom stadionu i da će to pomoći mlađim fudbalerima u timu da se lakše naviknu na atmosferu.
-Momci moraju da znaju gde je šta na stadionu, gde se nalazi svlačionica, a gde klupa za rezervne igrače. Pretpostavljam da ću se u nedelju osećati drugačije nego kad sam prvi put bio u Čelsiju – naveo je on.
Murinjo je ponovio da Čelsi još nije odustao od dovođenja Vejna Runija iz Mančester Junajteda, kao i da štoper David Luiz neće napustiti klub.

Povezana vest:  Viljaš Boaš: Tores nije na prodaju