novi-pazar-rad pressVitas uprkos porazu zadovoljan igrom u Novom Pazaru

Kapiten fudbalera Rada Uroš Vitas rekao je danas da žali zbog poraza protiv Novog Pazara (0:1), ali da je igra njegovog tima u tom meču primer kako bi ekipa trebalo da igra u Super ligi Srbije.
-Veoma sam ponosan na ono što smo pružili protiv Novog Pazara. Ostaje veliki žal što nismo materijalizovali dobru igru i upisali prve bodove. Imali smo nekoliko prilika iz kojih smo mogli da postignemo gol i praktično jedini propust je bio pogodak koji je odlučio pobednika – rekao je Vitas.
Fudbaleri Rada izgubili su u subotu na gostujućem terenu od Novog Pazara sa 0:1 i pretrpeli drugi poraz u dva kola u Super lige Srbije.
-Igra protiv Novog Pazara nam je putokaz kako moramo igrati u narednim utakmicama i siguran sam da će kao plod takve igre stići i željeni rezultati. Nadam se da će se to ostvariti već narednog vikenda protiv mog nekadašnjeg kluba Radničkog iz Niša – dodao je on.
Za razliku od prvog tima, omladinska ekipa Rada je bila uspešna I pobedila Partizan sa 4:0, a Vitas je ocenio da je taj rezultat potvrda dobrog rada kluba sa Banjice.
Iz Rada je najavljeno da će od sutra, na istoj veb adresi, www.fcrad.co.rs, početi da radi novi klupski sajt banjičkog superligaša.

Povezana vest:  Sukob Mesija sa potpredsednikom Barselone