Milos KrsticKrstić: Dolazimo po što bolji rezultat u Beograd

Fudbaler Tuna Miloš Krstić rekao je danas da se nada da će njegova ekipa u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope protiv Partizana izboriti što bolji rezultat pred revanš u Švajcarskoj.
-Spremni smo. Danas smo odradili poslednji trenig, sutra dolazimo u Beograd. Nadam se da ćemo dobro ući u utakmicu, da nećemo primiti gol i da ćemo izboriti što bolji rezultat pred revanš kod nas – rekao je Krstić.
On je naveo da očekuje dobru atmosferu na utakmici u četvrtak i da zna da situacija u redovima Partizana nije najbolja u ovom trenutku.
-Očekujem super atmosferu, da će biti dosta navijača i da će južna tribina biti puna. I oni se nadaju da će Partizan doći do pobede, pošto im je, posle Novog Pazara i Radničkog, sve prelilo čašu… Verujem da se svi nadaju da će Partizan biti bolji u tom meču – rekao je bivši fudbaler Jagodine i OFK Beograda.
On je kazao i da zna da Partizan ima problema u završnici napada, odnosno da slabo realizuje šanse.
-To nam je možda i šansa. Ne znam ko će igrati u napadu, verovatno Aleksandar Mitrović… Pored toga, odigrali smo i više utakmica od Partizana, nismo puno menjali tim u odnosu na prošlu sezonu – kazao je Krstić.
Ekipa Tuna nije najbolje počela švajcarsko prvenstvo i trenutno je šesta na tabeli.
-Imali smo par utakmica u kojima smo vodili, a na kraju izgubili bez veze. Vodili, pa izgubili. Izgubili smo bez veze sedam, osam bodova. S tim bodovima bismo bili drugi na tabeli. Ali, to ništa ne znači, menja se stalno situacija, naročito u Švajcarskoj gde svako svakog može da pobedi – kazao je Krstić.
Utakmica između Partizana i Tuna igra se u četvrtak od 20.30, a revanš je na programu naredne nedelje.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Bajden: Amerika će da pobedi Englesku u subotu