nikolic konfNikolić žali zbog nerešenog rezultata

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić rekao je da žali što njegova ekipa nije uspela da večeras u Novom Sadu pobedi Šerif u prvoj utakmiči baraža za Ligu Evropa.
Vojvodina i Šerif odigrali su 1:1, a Novosađani su izjednačili u drugom poluvremenu.
-Žalim što nismo uspeli da dođemo do drugog gola, da preokrenemo rezultat, jer bi se obe ekipe drugačije ponašale u revanšu – rekao je Nikolić novinarima posle večerašnje utakmice.
-Mi smo korektno ušli u utakmicu, ali kako je ona odmicala, mi smo sve više grešili. Mnogo je bilo tehničkih grešaka. U drugom delu smo bili svesni da će se Šerif povući, jer su na terenu imali igrača manje – rekao je Nikolić.
Trener je rekao da je bio svestan da fudbaleri Šerifa bolje igraju na gostujućem terenu nego kod kuće, kao i da najviše opasnosti preti iz kontranapada.
Šef stručnog štaba Vojvodine rekao je da veruje u dobar rezultat u Moldaviji, uprkos remiju na svom terenu.
-Ništa još nije gotovo. U ovom duelu odlučuju detalji. Nama u revanšu odgovara pobeda, kao i remi sa većim brojem golova. Ja verujem u ovu ekipu i nadam se dobrom rezultatu. Ekipa je mlada i treba im pružiti podršku – kazao je on.
Trener Šerifa Vječeslav Rusnak rekao je da je večerašnji meč imao dva različita poluvremena i dodao da „ima još 90 minuta“ da njegov tim ispravi lošu igru iz prvog meča.
-Dve različite utakmice smo videli danas. Jednu pre, a drugu posle crvenog kartona. Mi nismo navikli da se branimo i to nam je teško palo. Mi smo kontrolisali igru posle primljenog gola, ali ubrzo potom ostli smo sa igračem manje i onda je ceo koncept otišao. Imamo šansu u drugoj utakmici. Verujem u prolaz – kazao je Rusnak.

Povezana vest:  Počele pripreme Crnogoraca za Severnu Irsku