Cristiano Ronaldo crveni dresThe Guardian: Idućeg leta novi „napad“ Junajteda na Kristijana Ronalda

Tokom ovog vikenda pouzdani ostrvski The Guardian piše kako će idućeg leta Mančester Junajted krenuti u novi pokušaj vraćanja Kristijana Ronalda na Old Traford.
Sjajni 29-godišnji portugalski igrač, uz Lionela Mesija najbolji svetski fudbaler i prva uzdanica madridskog Reala, niti ovog leta nije bio daleko od povratka u aktualnog engleskog prvaka. Mnogo se pisalo o njegovoj, i dalje, prisnoj vezi s klubom iz Mančestera, no Ronaldo je ipak odoleo svemu i ostao i dalje član Reala.
Iako je predsednik Reala Florentino Perez uporno govorio španskim novinarima kako će Ronalda okončati karijeru u Realu, The Guardian piše suprotno – Kristjiano Ronaldo će penziju dočekati kao fudbaler Mančester Junajteda.
U tom smislu The Guardian navodi kako je glavna veza u ostvarenju takvog posla Horhe Mendez, menadžer Kristijana Ronalda. Naime, iako se povukao s pozicije menadžera, prema navodima tog lista Aleks Ferguson i dalje povlači sve bitne poteze u klubu, a inače je veliki prijatelj Mendeza. Također, Fergusonova je želja povratak Portugalca i navodno bi idućeg leta Mendez morao poraditi na ovom velikom transferu.

Povezana vest:  141. VEČITI DERBI, Na derbiju 11 povređenih, niko u tuči