gogic i rajkovic

Zvezda predstavila Rajkovića i Gogića

Doskorašnji fudbaleri Jagodine Predrag Rajković i Goran Gogić danas su zvanično potpisali ugovore sa Crvenom zvezdom i obećali da će učiniti sve da u crveno-belom dresu ostave dubok trag.
Gogić, koji igra na poziciji zadnjeg veznog, potpisao je ugovor na tri godine, dok je golman Rajković, član šampionskog tima Srbije sa EP u Litvaniji za omladince, stavio paraf na četvorogodišnji ugovor.
-Ovo je najlepši trenutak u mojoj karijeri, o tome sam maštao kada sam sa 12 godina došao iz Kule u Zvezdu. Proveo sam šest godina u omladinskoj školi, a potom prošao mukotrpan put do povratka u svoju drugu kuću. Daću sve od sebe da opravdam poverenje i neću se zadovoljoti samo dobijanjem ugovor. Neću sebi oprostiti ako ne ostavim trag – kazao je Gogić koji će u Zvezdi nositi dres sa brojem 26.
Talentovani čuvar mreže Rajković istakao je da je presrećan što je došao u naveći klub u Srbiji i dodao da mu se dečački san ostvario pre 18. rođendana.
-Daću maksimum na svakom treningu i svakoj utakmici. Nadam se da ću već u prvoj sezoni osvojiti titulu. Znam da je Bajković trenutno u prednosti, ali se nadam da ću uskoro stati na gol. Na meni je da radim, a trener će odlučiti ko će da brani – poručio je Rajković koji će nositi dres sa brojem 95.
Sportski direktor Zoran Stojadinović izrazio je zadovoljstvo zbog dolaska dvojice fudbalera, kako je rekao, jednog iskusnog i dokazanog u srpskoj ligi i drugog, koji tek treba da se dokaže, ali čiji kvalitet nije diskutabilan.
-Mislim da nema potrebe posebno predstavljati ovu dvojicu igrača, sigurno je da smo dobili pojačanja. Što se tiče Bajkovića, on je bio i još uvek je naš prvi golman. Nemamo ponudu za njega, a u Rajkoviću je dobio konkurenciju, pa neka brani ko bude bolji – istakao je Stojadinović. 

Povezana vest:  Superliga od 14 klubova sledeće godine, promene o "bonusu"