albert nadj

Nađ: Tužno i žalosno, stidim se

Sportski direktor Partizana Albert Nađ rekao je večeras da su fudbaleri tog tima pružili „tužnu I žalosnu“ igru i da se stidi što je bio deo te „predstave“.
-Tužna i žalosna igra i Partizana, stidim se što sam bio deo ove predstave. Ne mogu da razumem da imaju priliku da igraju još šest utakmica u Evropi i da ne izađu na teren sa željom i žarom – rekao je Nađ novinarima posle meča u Tunu. 
Šestostruki uzastopni šampion Srbije izgubio je večeras u gostima od Tuna, osmog tima u ligi Švajcarske, koja ima 10 klubova, sa 3:0 u baražu za Ligu Evropa. Nađ je kazao da je ponašanje nekih igrača „stidno i sramno“ 
-Kako su se pojedinci večeras ponašali, to je stidno i sramno. Mladi Andrija Živković im je za 20 minuta pokazao kako se treba boriti za dres Partizana, a pojedinci ga nisu ni oznojili. Ne mogu više da pričam, još je vruća glava. Pričaćemo, ima vremena – rekao je Nađ. 
Funkcioner Partizana pričao je sa srpskim izveštačima iz Tuna nakon što su igrači izašli na sporedan izlaz, izbegavši novinare i otišli pravo u hotel. Crno-beli se sutra vraćaju u Beograd. 

Povezana vest:  Totenhem i Čelsi odigrali nerešeno, 1:1