KIDS - TRENING 3Učesnici „Kids Beach Volley kampa“ na treningu prvaka Evrope
 
Učesnici četvorodnevnog „Kids Beach Volley kamp“ za 40 devojčica i dečaka iz 10 gradova na 6. „Vip Beach Mastersu 2013. – Prvenstvu Srbije u odbojci na pesku“ danas su bili na treningu muške seniorske reprezentacije Srbije u dvorani Šumice u Beogradu. Odbojkaši Srbije su budućim odbojkašicama i odbojkašima poklonili majice i poželeli uspešnu karijeru.
Na Finalnom turniru u Beogradu tradcionalno je organizovana i „Vip Beach Masters škola odbojke“, u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije i Kompanije „Vip mobile“, generalnog sponzora OSS, za devojčice i dečake uzrasta do 14 godina, koju vodi Vladimir Grbić, potpredsednik OSS i promotor „Vip Beach Masters 2013.“, odnosno „Vip Beach Volley lige 2013.“.
Mališani će ove godine moći da pohađaju časove odbojke u petak, 30. avgusta, od 10,00 – 11,00 i od 16,30 – 17,30 časova, dok će se završni čas održati u subotu, 31. avgusta, od 15,00 – 16,00 časova.
„Vip Beach Masters školu odbojke“ je protekle dve godine pohađalo više od 3000 devojčica i dečaka, dok je ove godine, do Finalnog turnira, više od 2700 mališana pohađalo „Vip Beach Masters školu odbojke“.
Vladimir Grbić će sutra od 12,00 – 13,00 časova u prodajnom salonu Kompanije „Vip mobile“ u Knez Mihailovoj 9 potpisivati kačkete i slikati se sa svim ljubiteljima odbojke.
U okviru turnira, organizatori su za publiku obezbedili i uzbudljiv prateći program. Atraktivni nastupi igračica, najnoviji muzički hitovi, kao i mnogobrojne nagradne igre samo su deo zabave koja se očekuje na Adi. Kao i na dosadašnjim turnirima, ulaz za sve posetioce je besplatan.

 

Povezana vest:  Halkbank iz Ankare pobednik Kupa CEV u konkurenciji odbojkaša