SINISA MIHAJLOVIC SRB BELGIJAMihajlović: Kontrolisali smo utakmicu, nedostajalo sreće

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je večeras posle remija sa Hrvatskom (1:1) da je njegova ekipa u potpunosti kontrolisala ritam utakmice, ali da im je nedostajalo sreće u završnici akcija.
-U prvom poluvremenu smo u potpunosti kontrolisali ritam, kao i u većem delu drugog. Imali smo par lepih šansi, ali nismo uspeli da postignemo gol. Nedostajalo nam je sreće. Znali smo da će Hrvati čekati našu grešku i iskoristili su onu najmanju i iz jedine šanse postigli gol – rekao je Mihajlović posle utakmice.
Fudbaleri Srbije su večeras na stadionu Crvene zvezde igrali nerešeno s Hrvatskom 1:1.
Mihajlović je kazao da su njegovi igrači poštovali dogovor iz svlačionice i pokazali veliku borbenost na terenu.
-Imali smo dosta pehova u drugom delu meča. Dobili smo crveni karton, koji nas je poremetio, Lazar Marković je ostao bez snage, a Miralem Sulejmani se povredio. Bili smo borbeni i pokazali da možemo da se nosimo sa ekipama iz prvih 10 na svetu. Momci su dali sve od sebe I pokazali da treba verovati u njih – rekao je Mihajlović.
Strelac gola za „orlove“ Aleksandar Mitrović kazao je da je Srbija bila mnogo bolja na terenu, ali je njegovim saigračima nedostajalo koncentracije u ključnim momentima.
-Igrali smo ofanzivno od početka i uspeli smo Hrvate da nateramo da se brane. Imali smo mnogo više šansi, ali nismo uspeli da ih realizujemo. Oni su iz jedne šanse dali gol, ališsta je – tu je, to je fudbal – rekao je on.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Zapaljeni autobusi u Sao Paulu posle debakla Brazila