jagodina pressDodić: Nadam se da ćemo nastaviti seriju dobrih rezultata

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić rekao je danas posle pobede nad Novim Pazarom u Super ligi Srbije da ga raduje ovaj trijumf i da se nada da će njegovi igrači nastaviti dobru seriju rezultata.
-Mi smo u jednoj dobroj mini seriji i nadam se da ćemo tako nastaviti i u budućim kolima. Cilj jedne i druge ekipe je bila pobeda, da bi tako došli u gornji deo tabele, gde mislim da je mesto i jednoj i drugoj ekipi. Možda je taj rani gol ubio lepotu u igri, jer smo se previše opredelili da branimo – rekao je Dodić novinarima posle meča.
Jagodina je danas na svom terenu pobedila Novi Pazar sa 1:0 golom Miloša Lepovića u 14. minutu.
Dodić je ocenio da meč nije bio „lep za gledanje“ i rekao da je ekipa strepela da ne bude kažnjena pre kraj meča za propuštene šanse.
-Mi smo iz kontri bili konkretniji nego ekipa Novog Pazara, koja je bila dominantnija u polju, ali smo se plašili da nas ne stignu promašene šanse pred sam kraj meča – rekao je Dodić.
Trener Novog Pazara Milan Milanović rekao je da je zadovoljan igrom svojih igrača u duelu sa „odličnom“ ekipom Jagodine.
-Zadovoljan sam kako smo odigrali, osim prvih 15 do 20 minuta gde smo napravili dve, tri početničke greške i iz jedne greške posle ubačene lopte sa strane smo primili gol. Takođe, zadovoljan sam kako igrači Novog Pazara igraju, kako se bore, kolika im je želja, ambicija, motiv. To je ono što me raduje. Ubuduće ništa neće biti lako ali vidim perspektivu u ovoj ekipi – rekao je Milanović.

Povezana vest:  Partizanu dve utakmice bez publike i milion dinara kazne, Tomić suspendovan