Aleksandar Kolarov Manchester City

LIGA ŠAMPIONA

Kolarov i Nastasić ruše Bajern, Vidić u Donjecku 

Samo četiri dana posle „crne subote“ u kojoj su oba premijerligaša iz Mančestera, prvi put posle 2008. godine, doživeli poraze, Siti i Junajted imaće priliku da se iskupe u Ligi šampiona.
A zadatak neće biti nimalo lak, naprotiv, s obzirom na to da Siti dočcekuje zvanično najbolji tim na Starom kontinentu Bajern iz Minhena, dok Junajted gostuje Šahtjoru, koji u Donjecku retko gubi bodove.
Duel Sitija i Bajerna zanimljiv je i zbog sudara Manuela Pelegrinija i Pepa Gvardiola, koji su svojevremeno „ratovali“ u Primeri.
-Mi se odlično poznajemo, radio sam devet godina u Španiji, često sam igrao protiv njega, ali ne smemo da zaboravimo da ne igramo protiv Gvardiole, nego protiv Bajerna, koji je prošle sezone uzeo triplu krunu, a i ove je sjajan – izjavio je Pelegrini, koji će na ovom meču ponovo moći da računa na Serhija Aguera i Davida Silvu.
Matija Nastasić će ponovo voditi duele sa Mariom Mandžukićem, a u startnih 11 trebalo bi da bude i Aleksandar Kolarov.
Istovremeno, crveni deo Mančestera, usmeriće pažnju na Donjeck, gde Šahtjor dočekuje Junajted, sa oporavljenim Robinom Van Persijem, a za razliku od meča sa Vest Bromvičem minulog vikenda i sa Nemanjom Vidićem u timu.
Od ostalih mečeva svakako pažnju izazivaju duel Pari Sen Žermena i „srpske Benfike“, zatim debi Roberta Manćinija na klupi Galatasaraja protiv Juventusa, kao i sudar Mitrovićevog i Milivojevićevog Anderlehta protiv Olimpijakosa.
Raspored sutrašnjih mečeva drugog kola Lige šampiona.
A grupa:
Bajer Leverkuzen – Sosijedad, Šahtjor – Mančester Junajted.
B grupa:
Juventus – Galatasaraj, Real Madrid – Kopenhagen.
C grupa:
Anderleht – Olimpijakos, PSŽ – Benfika.
D grupa:
Mančester Siti – Bajern, CSKA Moskva – Viktorija Plzenj.
Svi mečevi igraju se od 20.45, osim duela u Moskvi koji počinje u 18 sati.

Povezana vest:  Perez: Stadion Reala zvaće se IPIC Bernabeu