spartakSpartak pobedio Donji Srem, tri remija superligaških ekipa
 
Fudbaleri Spartaka pobedili su danas u Subotici Donji Srem sa 2:1, u utakmici osmog kola Super lige Srbije.
Spartak je poveo golom Aleksandra Noskovića u 15. minutu, a izjednačio je Nenad Lukić u 36. minutu. Pobedu domaćima doneo je Vladimir Torbica u 62. minutu.
Subotičani posle treće prvenstvene pobede zauzimaju 11. mesto sa 10 bodova, dok je Donji Srem pretposlednji sa šest bodova.
Radnički i Voždovac su u Kragujevcu odigrali nerešeno 1:1.
Domaći su poveli u 10. minutu golom Bojana Beljića iz jedanaesterca, a izajednačio je Nemanja Obradović u 21. minutu. Voždovac je utakmicu završio sa 10 igrača, pošto je isključen Goran Dragović nakon što je udario napadača domaćih Darka Spalevića.
Beogradski tim je deveti na tabeli sa 10 bodova, a Radnički iz Kragujevca je na 14. mestu sa sedam bodova.
Takođe, nerešeno 1:1 odigrali su i Novi Pazar i Napredak.
Gostujući tim iz Kruševca poveo je u sedmom minutu preko Miloša Bajića, a konačan rezultat postavio je Emir Lotinac u 38. minutu.
Napredak zauzima šesto mesto na tabeli sa 11 bodova, koliko ima i Novi Pazar na sedmom mestu.
Fudbaleri Slobode odigrali su u Užicu nerešeno sa OFK Beogradom 2:2.
Dvostruki strelac u beogradskoj ekipi bio je Jovan Damjanović, koji je golove postigao u osmom i 86. minutu. Strelci za domaće bili su Tijago u 11. minutu i Dejan Babić u 45. minutu.
Sloboda je 13. na tabeli sa sedam bodova, a OFK posle prvog nerešenog rezultata u sezoni zauzima 10. mesto sa 10 bodova.
U 19 sati igraju Partizan i Javor.
Preostale tri utakmice igraju se sutra: Rad od 15 sati igra na Vračaru protiv Vojvodine, Radnički u Nišu od 18.00 protiv Jagodine, a sat vremena kasnije počinje duel na Banovom brdu između Čukaričkog i Crvene zvezde.
Povezana vest:  Srbija pala za jedno mesto na svetskoj rang-list FIFA