Sinisa Mihajlovic FSS 1Mihajlović vratio Stefana Šćepovića u reprezentaciju

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović objavio je danas spisak igrača za prijateljsku utakmicu sa Japanom i duel sa Makedonijom, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine.
Srbija će u petak,11. oktobra, od 17.30 u Novom Sadu igrati protiv Japana, dok će sa Makedonijom igrati četiri dana kasnije u Jagodini, od 20.30.
Mihajlović je od debitanata pozvao igrače Partizana Miloša Jojića i Andriju Živkovića i štopera Vojvodine Branislava Trajkovića.
U ekipu se vratio i napadač Sporting Hihona Stefan Šćepović.
Utakmica protiv Japana biće oproštaj nekadašnjeg kapitena Dejana Stankovića od nacionalnog tima.
U ekipi neće biti Matije Nastasića, Filipa Đuričića, Lazara Markovića i Aleksandra Mitrovića, koji su prekomandovani u mladu reprezentaciju.
Takođe, nema ni štopera Borusije iz Dortmunda Nevena Subotića, koji je posle prethodnih utakmica najavio da se neće odazivati pozivu u reprezentaciju do kraja godine.
Na Mihajlovićevom spisku su golmani: Vladimir Stojković (Partizan), Damir Kahriman (Tavrija) i Branimir Aleksić (Spartak).
Odbrambeni igrači: Antonio Rukavina (Valjadolid), Branislav Ivanović (Čelsi), Milan Biševac (Lion), Aleksandar Kolarov (Mančester siti), Nenad Tomović (Fiorentina), Branislav Trajković (Vojvodina) I Aleksandar Ignjovski (Verder).
Fudbaleri sredine terena: Luka Milivojević (Anderleht), Dušan Tadić (Tvente), Zoran Tošić (CSKA Moskva), Miralem Sulejmani (Benfika), Nemanja Matić (Benfika), Nenad Krstičić (Sampdorija), Radosav Petrović (Genčlerbirligi), Dušan Basta (Udineze), Ivan Radovanović (Kjevo), Andrija Živković, Miloš Jojić (Partizan) i Dejan Stanković (bez kluba).
Napadači: Filip Đorđević (Nant) i Stefan Šćepović (Sporting Hihon).
Reprezentativci Srbije okupiće se u ponedeljak u podne u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Povezana vest:  Kaljehon: Poziv u reprezentaciju - najsrećniji trenutak