Matija Nastasic Manchester

Nastasić: Očekuju nas teške utakmice

Mladi fudbalski reprezentativac Matija Nastasić rekao je danas u Beogradu da očekuje dve teške utakmice protiv Kipra i Severne Irske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i pored toga što je Srbija favorit.
-Očekuju nas dve teške utakmice iako smo na papiru favoriti. Moramo da uđemo maksimalno skoncenrisani i motivisani u te utakmice ako želimo da ostvarimo dve pobede, koje su nam potrebne u ovom trenutku – rekao je Nastasić novinarima u Hotelu M na okupljanju reprezentacije.
Mlada reprezentacija Srbije 11. oktobra od 18.00 u Ahni igra protiv Kipra, a četiri dana kasnije, u isto vreme u Gornjem Milanovcu protiv Severne Irske. Na konstataciju novinara da će odbrana biti jača strana reprezentacije, Nastasić je kazao da mlada selekcija Srbije ima dobre igrače i na ostalim pozicijama.
-Sve su to dobri igrači (u odbrani). Mada, imamo i u veznom redu i u napadu dobre igrače tako da očekujem da ćemo biti efikasni u ovim utakmicama – rekao je on. 
Meč protiv Severne Irske u Gornjem Milanovcu Srbija će igrati pred praznim tribinama zato što služi kaznu zbog incidenata u Kruševcu na utakmici protiv Engleske. 
-Gledao sam prvu utakmicu bez publike protiv Kipra. Sigurno da je to loša povoljnost po nas, ali nadam se da ćemo uspeti da se izdignemo iznad toga i da i bez navijača ostvarimo pobedu – rekao je Nastasić.
Igrač Mančester sitija se posle nastupa za A reprezentaciju ponovo vratio u mladu selekciju Srbije. 
-Sigurno je da mi je čast i zadovoljstvo što sam ovde sa svojim vršnjacima. Nema nikakvih problema što sam se iz A reprezentacije vratio u mladu. Čast mi je kad sam pozvan za bilo koju selekciju, tako će biti i ovog puta – kazao je Nastasić. 

Povezana vest:  Jurčić dobio otkaz, Mamić se izvinio navijačima