cz pozdrav ka saveru

Skupština FK Crvene zvezde 25. oktobra, o treneru za par dana

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda odlučio je danas da o eventualnim krupnijim promenama u rukovodstvu crveno-belih raspravlja skupština kluba, zakazana za 25. oktobar.
Istovremeno je odlučeno da se Upravni odbor sastane za par dana, kada će definitivno biti poznat dalji status šefa stručnog štaba Slaviše Stojanovića.
-O mogućim krupnijim promenama u klubu razgovaraćemo na skupštini 25. oktobra, a o treneru danas nije bilo reči – izjavio je potpredsednik Crvene zvezde Ivica Tončev po završetku sastanka u službenim prostorijama na stadionu u Ljutice Bogdana.
Drugi potpredsednik kluba, Slaviša Kokeza, ponovio je da je „spreman da podnese ostavku“ istakavši da sadašnji sastav UO „očigledno nije u mogućnosti da zajedno funkcioniše“.
-Crvenoj zvezdi su potrebni ljudi koji će uložiti kapital od 200, 300 ili 500.000 evra godišnje, kako bi klub konačno mogao da stane na noge – kazao je Kokeza.
Potpredsednik Crvene zvezde zadužen za finansije, Nebojša Čović, nije želeo da daje izjave dok ne bude upoznat sa odlukama UO. Crvena zvezda je u nedelju uveče izgubila od Čukaričkog sa 2:0 i posle osam kola na tabeli Superlige Srbije zaostaje četiri boda za vodećima Partizanom i Čukaričkim.

Povezana vest:  FIFA suspendovala predstavnika Kariba zbog mita