zvezda ekipa trening

Čović: Ako nema rezultata, nema ni kompaktnosti

Potpredsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojša Cović rekao je večeras u Beogradu da bez rezultata ekipe na terenu, nema ni kompaktnosti u Upravnom odboru. 
-Evidentno je da kada nemate rezultate na terenu, nema ni kompaktnosti u upravi. Žao mi je samo što smo izgubili kompaktnost i energiju koju smo imali na početku kada smo krenuli kao Radna grupa – rekao je Čović novinarima ispred klupskog stadiona.
Upravni odbor na čijoj sednici Čović nije bio, zakazao je zasedanje klupske Skupštine za 25. oktobar kada će se razgovarati i o ponuđenim ostavkama pojedinih čelnika. 
-Javio sam se da ću da kasnim i čuo sam što se dogodilo. Skupština je zakazana za 25. oktobar i to će, u principu biti redovna sednica, jer je Skupština trebalo da se održi još jula – rekao je Čović. 
-Čuo sam da su ponuđene ostavke, nije bilo lako izdržati pritisak tokom ovog vremena. Na vreme sam upozoravao na neke stvari, ali da ne pametujem dalje – kazao je Čović. 
Na pitanje da li planira da ostane u tom fudbalskom klubu, Čović je rekao da „ima dovoljno obaveza“, u košarkaškom čiji je predsednik i da je u fudbalski došao kao ispomoć. 

Povezana vest:  PLEJ OF ZA LIGU EVROPA, Trener Rena: Presudilo je to što smo fizički jači