tumbakovic dom

Tumbaković demantovao da se vraća u Partizan

Bivši trofejni trener fudbalera Partizana, kasnije sportski direktor crno-belih Ljubiša Tumbaković, demantovao je mogućnost da se u dogledno vreme vrati u klub iz Humske.
Beogradski mediji prenose da se Tumbaković susreo sa predsednikom Partizana Draganom Đurićem, ali da tom prilikom nije bilo bilo govora o njegovom navodnom kooptiranju u Upravni odbor kluba.
Pojedini mediji spekulisali su da bi Tumbaković mogao da preuzme upražnjeno mesto potpredsednika Partizana nakon odlaska Branka Ružića sa te funkcije.
-Ne znam odakle dolaze te priče. Vratio sam se pre mesec dana iz Kine i u ponedeljak došao na stadion da se vidim sa ljudima, pozdravim i ispričam. Partizan je uvek moj klub, gde god da se nalazim i normalno je da dođem u Humsku. Video sam se sa Đurićem, međutim, priče o povratku nije bilo – kazao je Tumbaković.
On, navodno, ipak nije odbacio mogućnost da se u redove šampiona Srbije vrati „jednog dana“.
-O tom, potom, biće vremena za priču. Možda jednog dana, kada bude postojala realna osnova za tako nešto – poručio je trofejni stručnjak.
Tumbaković je u aprilu napustio funkciju sportskog direktora Partizana i preuzeo kineskog prvoligaša Vuhan, u kojem je u avgustu dobio otkaz zbog slabih rezultata.

Povezana vest:  UEFA FUTSAL EURO 2016, Kovačević: Lavovski smo se borili, idemo na bronzanu medalju