Slavisa Stojanovic press

Stojanović: Sve sem rezultata je gubljenje energije

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da njegova ekipa mora da odgovori na pritisak koji se stvorio oko kluba i da je sve sem rezultata gubljenje energije. 
-Moramo da znamo da odgovorimo na pritisak i da prihvatimo činjenice, a to je da pokažemo ono što se od nas očekuje u rezultatskom smislu. Sve drugo je totalno nebitno i gubljenje energije – rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu Crvene zvezde.
Fudbaleri Zvezde su početkom nedelje uputili otvoreno pismo javnosti u kom su govorili o teškom materijalnom stanju u klubu, posle čega su razbijena stakla na automobilima nekoliko fudbalera. Crveno-beli će sutra u 18.00 dočekati ekipu Novog Pazara u devetom kolu Super lige. 
-Igrači su motivisani i željni da svi zajedno izađemo iz krize, kako znamo i umemeo. Sledeća utakmica je od ključnog značaja, kako zbog rezultata, tako i zbog ukupnog dojma koji nam u ovom trenutku nije baš najbolji – kazao je trener Zvezde.
Stojanović je dodao da postoji komunikacija između njega i uprave, ali da se, koliko zna, niko od čelnika nije obratio igračima.
-Ipak, priče i pisma ne donose rezultat, već angažovanje i disciplina na terenu – dodao je on. 
Stojanović protiv Novog Pazara neće moći da računa na povređene Novaka Martinovića i Luku Milunovića. Napadač Zvezde Filip Kasalica rekao je da su fudbaleri „ušli i izašli iz krize“ zajedno kao ekipa.
-Ekipa je izuzetno motivisana i svi imaju željuda pokažu da vrede i da trenutni rezultati nisu merilo – rekao je Kasalica.
Fudbaleri crveno-belih su u četvrtak uveče bili na košarkaškoj utakmici Crvene zvezde i Lokomotive, a dok su ulazili u hali navijači su im aplaudirali i vikali:

Povezana vest:  Internasional pobednik Kupa Libertadores

-Hoćemo titulu.
-Dosta nam znači ta podrška navijača, dobili smo aplauz i jasnu poruku. I mi želimo titulu i izuzetno nam prija podrška iz Arene – kazao je Kasalica.