rasovic rad nis par

Rašović: Neiskorišćeni penal promenio sve u našu korist

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je posle današnje pobede u Jagodini (3:0) da je presudni trenutak utakmice bio penal koji domaćin nije iskoristio u prvom poluvremenu.
-U prvih 10 minuta, dozvoli smo Jagodini da totalno preuzme inicijativu, u tom peridu su imali penal koji nisu iskoristili i taj momenat je okrenuo utakmicu u našu korist. I drugi gol smo dali na vreme, preuzeli kontrolu, tako da smo na kraju rutinski sa još jednim pogotkom, priveli utakmicu kraju – rekao je Rašović na konferenciji za novinare posle meča u Jagodini.
Ovim trijumfom Partizan se posle devetog kola ponovo osamio na prvom mestu na tabeli Superlige sa dva boda više od drugoplasiranog Čukaričkog. Jagodini su danas u prvom poluvremenu imali šansu da iz penala dođu do vođstva, ali je golman Partizana Vladimir Stojković u 32. minutu odbranio udarac sa 11 metara.
Trener Jagodine Mladen Dodić je istakao da je tradicija bila protiv njegovog tima.
-Odlično smo ušli u meč imali najbolju šansu do sada u svim mečevima, da postignemo pogodak i to prvi, kada nismo uspeli usledio je veliki pad u igri mojih igrača – rekao je Dodić, čija ekipa još nije dala gol Partizanu u Jagodini.
On je dodao da mu nije jasno kako je ekipa toliko pala nakon promašaja sa „bele tačke“.
-Ne sme jedan promašeni penal toliko da ostavi traga na moje igrače, sigurno da tu ima i moje odgovornosti. Želimo što pre da se vratimo u seriju koju smo imali pre ove utakmice i to već u sledećem kolu protiv Rada na Banjici, rekao je Dodić i čestitao Parizanu na zasluženoj pobedi.

Povezana vest:  Inijesta: Bilo je uzbudljivo, stvari idu kako želimo