marko nikolic vojvodina

Nikolić: Gostovanje OFK Beogradu je uvek teško

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić rekao je danas da je gostovanje OFK Beogradu uvek teško i da na terenu želi da vidi borbenost i veliku motivaciju svojih fudbalera. 
-Gostovanje OFK Beogradu biće teško, jer je to skup mladih, talentovanih igrača, reprezentativaca pojačanih sa nekoliko veoma iskusnih, prekaljenih fudbalera sa internacionalnim iskustvom. ‘Romantičari’ su uvek nezgodan protivnik, naročito na svom stadionu – rekao je Nikolić na konferenciji za novinare u Novom Sadu.
Meč 10. kola između OFK Beograda i Vojvodine igra se sutra od 14.30 na Omladinskom stadionu na Karaburmi. Vojvodina je u prethodnom kolu izgubila na svom terenu od Slobode sa 2:1, a Nikolić u sutrašnjem meču očekuje pozitivnu reakcija svojih fudbalera. 
-Naravno da poraz nekada mora da dođe. Došao je i za nas i to u veoma nezgodnom trenutku. Ništa to nije neobično, niti dramatično. To se u fudbalu stalno događa, ali je dobra stvar u celoj priči zato što uvek postoji i naredna utakmica – kazao je Nikolić. 
On je naveo i da je sutrašnja utakmica prava prilika da Vojvodina pokaže kvalitet i zajedničku energiju na terenu.
-Jedino što me zanima je da vidim želju, borbenost, visoku motivaciju. Ne bavim se prognozama i ne znam da li će Vojvodina sutra pobediti, ali ako kod mojih igrača prepoznam želju, visoku motivaciju, zajedništvo i tim koji želi da dođe do te pobede, ja ću im bez obzira na krajnji rezultat čestitati – kazao je Nikolić.
-Želim da vidim igrače koji izgaraju na terenu i sa ponosom nose dres Vojvodine. Ako bude tako, niko srećniji od mene – dodao je Nikolić. 
Trener Vojvodine je rekao da je siguran da će igrači OFK Beograda biti motivisani. 
-Pobediće onaj čiji motiv bude veći – kazao je Nikolić. 
Oporavak Branislava Trajkovića od povrede prednje lože ide prema planu, ali će, po rečima trenera Novosađana, reprezentativni štoper propustiti duel na Karaburmi kako bi se izbegao svaki rizik od obnavljanja povrede. 

Povezana vest:  Anćeloti: Ne može Italija da se osloni samo na Balotelija