zvezda vojvodina plej of

Održan žreb za osminu finala Kupa

Odbojkaši Crvene zvezde, aktuelni pobednici Kupa Srbije, u osmini finala tog takmičenja će igrati protiv Jedinstva iz Stare Pazove, dok će Partizan Vizura gostovati Smederevu, odlučeno je danas žrebom u Beogadu. U beogradskom hotelu M danas je obavljen žreb za osminu finala Kupa Srbije za sezonu 2013./2014. 
Odbojkaši Jedinstva će u Staroj Pazovi ugostiti Crvenu zvezdu 14. novembra, dok će Spartak u Subotici dočekati Spartak iz Ljiga. Ekipa Kleka će biti domaćin Đerdapu iz Kladova, Bukovica Putevi će u Ivanjici ugostiti Radnički iz Kragujevca, dok će Železničar iz Beograda dočekati Mladi radnik iz Požarevca.
Novi Pazar će biti domaćin Ribnici iz Kraljeva, Niš će na svom terenu igrati protiv Vojvodine iz Novog Sada, dok će Smederevo biti domaćin Partizanu Vizuri. Danas je, takođe, obavljen žreb i za osminu finala Kupa Srbije u ženskoj konkurenciji. Utakmice su na programu 12. ili 13. novembra. 
Odbojkašice Crvene zvezde, aktuelne pobednice Kupa Srbije, igraće protiv Radničkog iz Beograda, dok će Takovo u Gornjem Milanovcu ugostiti Partizan Vizuru. U ostalim duelima sastaju se: Smeč 5 (Kragujevac) – Kolubara (Lazarevac) i Jedinstvo (Stara Pazova) – Železničar (Lajkovac). 
Ekipa Bora će dočekati Spartak iz Subotice, a Futog Dinamo iz Pančeva. Odbojkašice Radničkog će u Kragujevcu ugostiti TENT iz Obrenovca, a Varadin Vojvodina, u Novom Sadu, Jedinstvo iz Užica. 
U osmini finala igra se jedna utakmica, a pobednici će izboriti plasman u četvrtfinale. 

Povezana vest:  KUP CEV, Pobeda odbojkašica Zvezde u prvom meču polufinala (FOTO)