rasovic par sirRašović: Moraju se koristiti šanse

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je da je njegova ekipa dala sve od sebe u današnjem meccu sa Napretkom, ali da nije pobedila jer nije iskoristila šanse koje je stvorila.
-Momci su, pogotovo u drugom poluvremenu, dali sve od sebe. Imali smo mnogo šansi koje nismo iskoristili, a kad se ne iskoriste šanse, pogotovo onakve kakve smo mi imali, sledi kazna – rekao je Rašović novinarima u Beogradu.
Partizan i Napredak odigrali su danas 1:1 u 10. kolu Super lige. Gosti su poveli, a domaći izjednaccili u finišu mecca. Obe ekipe imale su izgledne šanse za gol.
-Mislim da smo na pravi naccin odgovorili posle gola i izjednaccili, ali moraju da se koriste prilike da bismo i dalje pobeđivali i bili lideri – rekao je Rašović.
Trener Partizana nije se složio sa konstatacijom novinara da njegov tim loše poccinje utakmice ove sezone.
-Kad neko stvori tri-ccetiri dobre šanse, to nije loš ulazak u utakmicu, ali problem je što nismo postigli gol iz tih prilika – rekao je Rašović.
Navijacci domaćih tražili su penal u 53. minutu, verujući da sudija nije dosudio faul u šesnaestercu nad napadaccem domaćih Nemanjom Kojićem. Rašović nije želeo da komentariše ni suđenje ni tu situaciju.
Trener Napretka Nenad Milovanović ocenio je da je konaccni rezultat utakmice realan.
-Dobro smo se spremili za Partizan i videli smo da jedino ovako, i kao što je igrao Javor (0:0), može da se igra sa Partizanom. Oni su imali šanse i mogli su da pobede, ali mogli smo i mi da je (Nenad) Mirosavljević pogodio iz kolosalne šanse – rekao je Milovanović.
Trener je kazao da je zadovoljan igrom i nastupom svoje ekipe, a novinarima je objasnio da je crveni karton u nadoknadi vremena zato što je sudiji prigovarao oko odluka.

Povezana vest:  Vladan Lukić podnosi ostavku!