jagodina press

Stamenković i Dodić: Borbeno i na pobedu

Treneri fudbalera Slobode i Jagodine Ljubiša Stamenković i Mladen Dodić najavili su danas da će njihove ekipe pokušati da ostvare pobedu u međusobnom duelu koji je na programu predstojećeg vikenda.
Stamenković je istakao da je svaka utakmica protiv Jagodine neizvesna, da je rival u dobroj formi, igra veoma agresivno, što je pokazao u proteklom meču osmine finala Kupa Srbije protiv Čukaričkog.
-Utakmica je od velikog značaja za oba kluba. Ukoliko bismo odigrali istim tempom kao protiv Voždovca u Kupu ostvarićemo povoljan rezultat – naveo je Stamenković u izjavi naglasivši da će njegov tim igrati veoma ofanzivno u gostima.
Šef stručnog štaba Slobode ističe da mu je na raspolaganju kompletan igrački kadar, osim Zorana Kneževića koji će morati da pauzira zbog kartona.
On je, takođe, dodao da Užičani nestrpljivo očekuju žreb za četvrtfinale Kupa Srbije i izrazio nadu da će prilikom izvlačenja parova njegov tim imati sreću.
Povoljnom ishodu predstojećeg duela nada se i šef struke Jagodinaca, Mladen Dodić.
-Očekujem tešku i borbenu utakmicu protiv Slobode. Imaćemo malu prednost domaćeg terena, podršku publike, ali, svakako je činjenica da u svaki meč ulazimo maksimalno, sa jednim ciljem – da pobedimo – kazao je u strateg Jagodine.
Utakmica 11. kola Superlige Srbije između Jagodine i Slobode igra se u nedelju od 19 sati.

Povezana vest:  Muške i ženske fudbalske reprezentacije Engleske podjednako plaćene