jagodina pressDodić: Ovo je pravi model igre Jagodine

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić izjavio je večeras da je njegova ekipa na ubedljiv način stigla do pobede nad Slobodom u 11. kolu Superlige i dodao da očekuje da nastavi u istom ritmu do kraja prvog dela sezone.
„Drago mi je da je televizija prenosila ovaj susret, i svi su mogli da vide da je prvo poluvreme bilo takvo da smo i Sloboda i mi imali svoje šanse. U drugom poluvremenu smo bili ubedljivi, postigli smo dva gola i stvorili još puno šansi, zaista mislim da je pobede sasvim zaslužena, bez ikakve sumnje“, rekao je Dodić na konferenciji za novinare.
On je naveo da su fudbaleri Jagodine za sedam dana odigrali tri izvanredne utakmice bez poraza.
„Ovo je model koji moramo da nastavimo i pristup, i igra i rezultat, tako da do kraja prvenstva želim da zadržimo kontinuitet dobrih igara“, rekao je Dodić.
Trener Slobode Ljubiša Stamenković čestitao je Jagodini na pobedi i dodao da njegova ekipa već godinama prolazi na isti način u duelima sa pomenutim rivalom.
„Za samu utakmicu ne bih imao šta da kažem, sve je viđeno. Nisam nezadovoljan. Utakmice poslednje tri godine koje igramo sa Jagodinom su slične kao jaje jajetu. Imaju uvod, zaplet i rasplet“, rekao je Stamenković.
Na primedbe novinara da je dobio crveni karton, Stamenković je istakao da je rekao samo da je arbitar pogrešno dosudio jedan aut.
„Moliću ljude iz FŠ da mi daju katalog kako bi trebalo da reaguju treneri. Nikoga nisam uvredio, nisam rekao ružnu reč. Savest mi je čista, svako nosi svoj teret, ako ne smem da kažem aut ja ću se izviniti i nikada više ništa neću reći. Razmišljam da sednem i pratim utakmicu sa klupe, da više nikada ništa ne govorim i verujte mi da ću to uraditi, blizu sam te odluke“, zaključio je Stamenković.

Povezana vest:  Belgijancima po 200.000 evra ukoliko odu na SP