prosinecki_budva

Prosinečki: Zadovoljan sam, nismo se povukli ni od tuče

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki kazao je da je zadovoljan igrom svog tima u današnjoj proveri protiv danskog Horsensa, a posebno je istakao da su njegovi igrači umeli da odgovore na grubu igru protivnika.

-Odigrali smo odličnu i kvalitetnu utakmicu, u kojoj smo postigli dva gola, a mogli smo sigurno još nekoliko. Ekipa je dobro trčala i taktički dobro stajala. Zadovoljan sam kako su izgledali tokom cele utakmice – rekao je Prosinečki posle pobede sa 2:1.

Povezana vest:  Srbija palo na 32. mesto FIFA rang liste

Igrači četvrtoplasiranog tima u prvenstvu Danske tokom utakmice nekoliko puta oštro su startovali na fudbalere Zvezde. Zbog toga je u 49. minutu isključen Johan Absalonsen, pošto je šutnuo Srđana Mijailovića bez lopte.

-Dobili su oni i drugi crveni karton, nego smo mi pristali da ipak igramo 11 na 11. I tu je moja ekipa pokazala karakter, jer su prihvatili mušku igru i u pojedinim trenucima tuču. Nisu se povukli ni od toga. Nastavljamo dalje, podvlačićemo crtu kada počne prvenstvo – kazao je Prosinečki.

Povezana vest:  Uhapšen navijač Svonsija zbog rasizma

Golove za Beograđane u današnjem meču postigli su Kristijan Borha u drugom i Evandro u 35. minutu, dok su Danci u 85. smanjili na 1:2 preko Aleksandera Andersena.