pripreme_crna_gora_2012 (1)

Crvena zvezda pobedila danski Horsens

 

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su danas u Antaliji ekipu danskog prvoligaša Horsensa sa 2:1 (2:0), u prijateljskoj utakmici tokom priprema za nastavak sezone. Ovim uspehom crveno-beli su popravili utisak nakon dva poraza u susretima sa kineskim timovima Tedom Tjenđin (1:0) i Ðangsuom (2:1). Igrali su mnogo bolje i sigurnije, lako dolazili do protivničkog šesnaesterca i stvarali šanse, pa su na kraju zasluženo slavili.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Riberi: Ne plašimo se nikoga, mi smo Bajern

Strelci su bili Borha u 1. i Evandro u 35. za Crvenu zvezdu, a Anderson u 85. minutu za Horsens. Trener Robert Prosinečki izveo je protiv Danaca sastav Bajković, Mikić, Tošić, Maksimović, Mladenović, Mijailović, Milivojević, Evandro, Lazović, Milunović, Borha, a igrali su još Krneta, Kadu, Vešović, Mirić i Dimitrijević.

Prosinečki je bio zadovoljan izdanjem svojih izabranika, istakavši da su odigrali „kvalitetnu utakmicu“.

Povezana vest:  RASPAD U TABORU FRANCUZA, Francuzi: Protivimo se izbacivanju Anjelke!

-Postigli smo dva gola, a mogli smo sigurno još nekoliko, jer smo stvorili četiri ili pet stopostotnih šansi. Ekipa je dobro trčala i taktički dobro stajala, tako da sam potpuno zadovoljan kako su izgledali tokom cele utakmice – rekao je Prosinečki posle meča.

Sledeću utakmicu na pripremama u Antaliji Crvena zvezda igra 17. februara protiv Šahtjora.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Poznato Partizanovih pet potencijalnih rivala u 3. kolu!