Antonio Conte Juventusl

LIGA ŠAMPIONA

 Juventus igra protiv Reala za prvu pobedu u Grupi B

Fudbaleri Juventusa igraju sutra protiv Real Madrida u Ligi šampiona i potrebna im je pobeda kako bi zadržali šanse za plasman u osminu finala najelitnijeg evropskog takmičenja. Juventus sutra od 20.45 na svom stadionu u Torinu igra protiv Real Madrida, utakmicu četvrtog kola Grupe B u Ligi šampiona. U prošlom kolu Real je na Santjago Bernabeu pobedio Juventus sa 2:1. 
Crno-beli imaju samo dva boda iz prve tri utakmice i nalaze se na trećem mestu na tabeli, a ispred su Real sa svih devet bodova i Galatasaraj sa četiri boda. Poslednji je Kopenhagen sa jednim bodom. 
-Nadam se da će stadion Juventusa sutra uveče ključati i da će nas navijači pogurati do pobede. U Madridu smo pokazali šta možemo. Tim Reala napravljen je da ove sezone osvoji 10. titulu evropskog prvaka, ali ne smemo da ih se plašimo – rekao je trener Juventusa Antonio Konte. 
Juventus u meč ulazi posle prvenstvene pobede protiv Parme (1:0), a poslednjih 15 minuta u toj utakmici igrao je Fabio Kvaljarela, koji se oporavio od povrede i mogao bi da bude u timu za sutrašnji duel. Meč će propustiti defanzivac Đorđo Kijelini, koji je isključen na prošloj utakmici u Madridu. 
Pobeda u Torinu osigurala bi Realu plasman među osam najboljih ekipa. Devetostruki evropski šampion u utakmicu ulazi posle pobede protiv Rajo Valjekana od 3:2, a dvostruki strelac u tom meču bio je Kristijano Ronaldo, koji je tako ove sezone postigao 22 gola u svim takmičenjima. U drugoj utakmici u Grupi B u Danskoj igraju Kopenhagen i Galatasaraj. Turski tim bi pobedom mogao da se „odlepi“ od Juventusa i uveća šanse za plasman u drugu fazu. U prošlom kolu ekipa Roberta Mančinija pobedila je u Istanbulu šampiona Danske sa 3:1. 

Povezana vest:  Krunić posle pobede nad Spartakom: Ovo nije realan rezultat