Jose Mourinho Chelsea Cardiff

Murinjo: Azar je dete, a decu morate da vaspitate

Menadžer fudbalera londonskog Čelsija Žoze Murinjo rekao je danas da je izostavio Belgijanca Edena Azara iz tima za duel sa Šalkeom u Ligi šampiona kao kaznu za kašnjenje na trening u ponedeljak.
Azar se nije pojavio na vreme u trening centru Čelsija u Kobamu, što je naljutilo portugalskog trenera koji je odlučio da mladom igraču „očita lekciju“.
-Neću da vas lažem. Azar nije povređen. Da li je zakasnio? Slušajte, on je još uvek dete. Deca prave greške. Onda očevi moraju da budu dovoljno pametni da nauči i obrazuje svoje sinove – slikovito je Murinjo objasnio engleskim novinarima situaciju sa Azarom.
Čelsi je sinoć na Stamford Bridžu lako savladao Šalke sa 3:0.
-Azar nije igrao, a želeo je da se nađe na terenu. Bio je tužan što nije nastupio. Ipak, pobedili smo i bez njega – izjavio je Portugalac.
Azar će, prema Murinjovim rečima, biti vraćen u tim već na sledećoj prvenstvenoj utakmici u subotu protiv Vest Bromvič Albiona.
-U subotu se vraća i to je kraj cele priče. Znamo koliko je talentovan. Protiv VBA će sigurno biti sa nama, videćemo da li će početi meč ili će ostati na klupi – zaključio je Murinjo.

Povezana vest:  Mesi plaća slobodu sa 10 miliona evra