dule vujosevic 1

Vujošević: Milosavljević podigao ekipu

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je posle večerašnje ubedljive pobede nad Širokim u Jadranskoj ligi da je kapiten Dragan Milosavljević „povukao“ ekipu koja je uprkos umoru došla do trijumfa.
-Ono čega sam se plašio je da se od poraza u meču sa Fenerbahčeom ne produži eho i večeras. Međutim, pre svega kapiten Milosavljević je povukao ekipu i podigao na pravi stepen angažovanja i tada se kvalitet koji je na našoj strani preneo sa papira na teren. Jedino što večeras brine je povreda Kinzija, ali nadam se će se on brzo oporaviti i da neće propustiti ništa od utakmica koje nas čekaju u vrlo teškom rasporedu – rekao je Vujošević za sajt kluba.
Crno-beli su večeras u sedmom kolu Jadranske lige u gostima ubedljivo savladali Široki sa 81:60 i ostali sami na čelu tabele Jadranske lige.
-Široki je ekipa koja je i prethodnih godina svojom borbenošću, pre svega na domaćem terenu, znala da iznenadi i to je bila jedna od opomena. Druga stvar, oni i ako su podmladili ekipu, i ove godine su napravili neke iznenadujuće rezultate kod kuće, kao što su pobede protiv Crvene zvezde i Olimpije – zaključio je Vujošević. 

Povezana vest:  Adilson Batista novi trener Korintijansa