sinisa mihajlovic hajat okt 2012

Mihajlović preuzima italijansku Sampdoriju?

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović postigao je sporazum sa italijanskim prvoligašem Sampdorijom i uskoro će preuzeti klupu kluba iz Đenove, prenela je agencija Ansa. Navodno je dogovorena saradnja do kraja sezone 2013/2014, a ugovor će automatski biti produžen ukoliko Sampdorija izbori opstanak u Seriji A.
Ansa ističe da Mihajloviću predstoji razgovor sa rukovodstvom Fudbalskog saveza Srbije (FSS), pošto ima važeći ugovor koji ističe 30. novembra.
Sampdorija se posle 12 odigranih kola nalazi u zoni ispadanja iz Serije A sa samo devet osvojenih bodova, a u narednoj utakmici dočekuje ekipu Lacija.
Predsednik FŠ Tomislav Karadžić u utorak je rekao da ga ne brinu najave italijanskih medija da će Mihajlović preuzeti neki od klubova sa Apenina i da neće otići sa kormila reprezentacije „tek tako“.
Karadžić je naveo da će odluka o statusu Mihajlovića, kao i pitanja „vezana za njega“, biti rešeni za dve nedelje. Mihajlović je ranije istakao da će nastaviti posao ukoliko Karadžić ostane na mestu predsednika FSS.

Povezana vest:  Novi semafor na Jugu stadiona Partizan