aleksandar_stanojevic_fk_partizan_1Stanojević zadovoljan debijem na klupi Partizana

 

Novi trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je zadovoljan zbog pobede nad Radom od 2:1 na svom debiju na funkciji šefa stručnog štaba crno-belih, ali i priznao da je bilo problema posle primljenog gola.

-Do primljenog gola sve je išlo onako kako smo planirali, iako je možda nedostajalo malo mirnoće u završnici. Posle primljenog gola u našu igru su se uvukle nesigurnost i nervosa – kazao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  ŠPANSKA LIGA, VESTI

Stanojević je dodao i da bi strelac prvog gola za Partizan Almami Moreira trebalo da bude spreman za sredu i susret sa Napretkom, iako je zbog jednog udarca teren napustio pre kraja meča. Trener crno-belih, ipak, nije odbacio mogućnost drugih promena u timu.

-Ne znam da li će sastav biti isti za Kruševac, jer se videlo da neki igrači prosto nemaju dovoljno snage da odigraju ovako ofanzivno više od 45 minuta – pojasnio je Stanojević i dodao da mu je bilo drago zbog podrške navijača sa tribina.

Povezana vest:  Sabelja: Mesijeva sreća ključ uspeha Argentine

Trener Rada Marko Nikolić imao je razloga da sa utakmice protiv Partizana ponese potpuno suprotne utiske od kolege iz protivničkog tabora, odnosno da bude zadovoljan igrom svog tima u finišu, a ne na početku meča.

„Kao i uvek kada se izgubi nismo zadovoljni, pre svega zbog igre do našeg gola. U prvom smo se poluvremenu povlačili bez razloga, ponudili smo se na tacni“, kazao je Nikolić.

Povezana vest:  Utakmice šesnaestine finala Kupa u sredu

-U drugom smo bili bolji, hrabri, taktički dobri, u najmanju ruku ravnopravni sa Partizanom. Nismo, ipak, uspeli da osvojimo važan bod u borbi za opstanak i okrećemo se sredi i duelom sa BSK-om koji je za nas meč sezone – istakao je Nikolić.